AD MediCal - Din leverantör för hygien

Vi söker servicetekniker i Stockholm/Uppsala

Har du ett intresse och erfarenhet av teknik och kundservice? Gillar du tanken på ett arbete som innebär att installera, underhålla och kvalitetssäkra medicinteknisk utrustning i vårdmiljö / sjukhusmiljö? Om svaret blir ja, kan du vara den vi söker.

AD MediCal söker dig som vill utvecklas i rollen som servicetekniker. Detta är en roll i en spännande miljö där kundservice och kundrelationer är av stor vikt. Du får frihet under ansvar och en intressant och stimulerande position i ett företag som värnar om individens möjlighet att utvecklas och som står inför en spännande framtid. AD MediCals kunder finns främst inom sjuk-och tandvård samt industrin.

Arbetsuppgifter

Som serviceingenjör på AD MediCal arbetar du med installationer, förebyggande underhåll och kvalitetssäkring samt funktionsutveckling av medicinteknisk utrustning inom hygienområdet. Arbetet sker ute hos kund och innefattar resor med 20-40 övernattningar per år.

Denna roll passar dig som har ett stort intresse av problemlösning och som trivs i en roll med frihet under ansvar. Du kommer till ett kompetent team av tekniker som alla delar intresset för teknik och AD MediCals kunders problemställningar. Mycket av arbetet sker nära kund och passar därför dig som är kommunikativ och social.

För denna roll söker vi dig med någon typ av teknisk bakgrund inom el, mekanik eller VVS. Erfarenhet av installation/service med el, och vattenanslutning är meriterande och du kan exempelvis ha en bakgrund som servicetekniker inom vitvarubranschen. Du har grundläggande teknisk erfarenhet och för dig med rätt personlighet och driv finns möjlighet att med tiden få ytterligare ansvar inom organisationen. Vidare ser vi att du som söker även är/har följande kvalifikationer och egenskaper:

  • Du är serviceinriktad och lösningsorienterad
  • Du har en positiv attityd, god samarbetsförmåga och är kundorienterad
  • Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Du är bosatt i Stockholmsområdet eller Uppsala
  • Du har körkortI rekryteringen av denna tjänst samarbetar AD MediCal med Dfind Science & Engineering. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Åsa Skogsberg,
  • 0722-44 10 36, asa.skogsberg@dfind.se. Välkommen att söka tjänsten via https://www.dfind.se/science-engineering/ senast den 7e Januari 2018.
  • Information & Ansökan:

Om AD MediCal:

AD MediCal AB är verksamt inom området medicinsk teknik med försäljning och service av utrustning inom hygienområdet. Våra kunder finns inom sjuk- och tandvård samt industrin. AD MediCal AB omsätter omkring 40 miljoner och är i en expansiv fas på väg mot nya mål, vi har kontor i Göteborg och i Stockholm. AD MediCal AB är en del av den börsnoterade industrikoncernen Indutrade med över 3000 medarbetare.

 

Ytterligare information om Ad MediCal finns på www.ad-medical.se/