AD MediCal - Din leverantör för hygien

Diskdesinfektorer

BESTÄLLNINGSFORMULÄR »

Små/Medelstora Diskdesinfektorer

Bordsmodell eller golvmodel Diskdesinfektor med en högeffektiv rengöring och termisk desinfektion av kirurgiska instrument, narkosutrustning, utensilier mm inom hälso-, sjuk- och tandvård, sterilcentraler eller operationsavdelningar

Visa

Stora Diskdesinfektorer

Våra system och utrustningar är utformade för att uppfylla alla kundens förväntningar såsom ökad personal produktivitet, vilket sparar tid, vatten och energi bidrar därmed till att skapa grunden för en långsiktig och hållbar maskinpark i er verksamhet.

Visa

Torkskåp

Steelco torkskåp finns i flera utföranden från fullbredds hyllor avsedda för instrument, utrustning och allmänna artiklar och blandade lösningar för anestesi objekt, instrument och filt uppvärmningen version.

Visa

Tunnel diskdesinfektorer

Den är speciellt utformad för verksamheter med ett mycket stort behov av kapacitet i begränsat utrymme. Det förbättrar personalens produktivitet och effektivitet, sparar tid och energi.

Visa

Automatiska transportsystem

ATS är ett system för automatisk beskickning av diskmaskinerna, systemet identifierar och nyttjar maskinerna optimalt och sparar samtidigt tid i hanteringen

Visa