AD MediCal - Din leverantör för hygien

Kundtjänstmedarbetare med fokus på service

Vi söker en tusenkonstnär, nej du behöver inte vara trollerikunnig, men du måste kunna hantera flertalet funktioner hos oss.

Om tjänsten
Du kommer främst att arbeta med att serva våra kunder och att utveckla våra kundrelationer, tjänsten är med placering på vårt kontor i Göteborg.

  • Backoffice funktion till vår teknik, sälj och marknadsavdelning
  • Svara i telefon
  • Ta order/ packa order
  • Ta emot gods/ skeppa gods

Arbetet är växlande både i intensitet och som tidigare skrivet i annonsen, funktionerna.

Din bakgrund
Du som söker har minst gymnasiekompetens, du har några års arbetslivserfarenhet, gärna med vana från service och kundtjänst, är du tekniskt intresserad är det ett stort plus. Du har hög känsla för service och är noggrann, engagerad och positiv, vi fäster stor vikt vid din personlighet. För den här rollen söker vi dig som är en lagspelare och driver vår verksamhet framåt och vill vara med och bidra till trivsel och laganda. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har god datorvana.

Ovan ser du hur vår profil på dig ser ut idag, arbetsuppgifter kan förändras, dras ifrån och läggas till, vår profil är som följer:

AD MediCal AB är verksamt inom området medicinsk teknik med försäljning och service av utrustning inom hygienområdet. Våra kunder finns inom sjuk- och tandvård samt industrin. AD MediCal AB omsätter omkring 40 miljoner och är i en expansiv fas på väg mot nya mål, vi har kontor i Göteborg och i Stockholm. AD MediCal AB är en del av den börsnoterade industrikoncernen Indutrade med över 3000 medarbetare. För mer information www.ad-medical.se

Anställningspaketet innehåller:
Heltidstjänst, månadslön, privat sjukvårdsförsäkring, kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan till ansokan@ad-medical.se senast 15 februari 2017.

Vi ser gärna att du har med en kort personlig beskrivning och dina meriter. Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka din ansökan redan idag.  Vid frågor om tjänsten ring Ida Svärd eller Klas Larsson på 031-49 59 99.