AD MediCal - Din leverantör för hygien

Manuell eller Automatisk

Manuella

Vagnen är utrustad med elektrisk lyftanordning för höjdreglering. Batteri och elektronik är monterade i en sluten plastkapsling. För att anpassas till autoklavens höjd, kan max-höjden på vagnen justeras.

Manöverknappar samt anslutning för batteriladdare är monterade på vagnens handtag. Handtaget är monterat på vagnens underdel och stannar kvar i normal höjd när vagnens höjd regleras.

Systemet med lyftpelare gör att vagnen är mycket lätt att hålla ren och därmed lämplig för sjukhusmiljö. För att underlätta vid dockning till autoklav är överdelen försedd med instyrning och låsning till autoklavens kammarskenor.

Automatiskt

Automatiska korglastare är konstruerade för automatisk in- och utlastning av korgar.  Lastarens kontroll integreras i autoklavens kontrollsystem. Kombinationer av manuell och automatisk betjäning är möjliga. Stativet är tillverkat av borstade rostfria profilrör.

Helautomatiskt

Staplar SPRI korgar & backar helautomatiskt.
Styrs med programmerbar PLC-styrning i apparatskåp. Är uppbyggd av rostfritt material och därför lämplig i miljöer med höga krav på hygien och korrosionsbeständighet. Kan programmeras både för upp- och nedstaplingsfunktion.
Kan kompletteras med flyttbara samt höj- och sänkbara in- och utlastningsenheter.