AD MediCal - Din leverantör för hygien

Vattenfilter

Meladest 65

En destillator som producerar högvärdigt destillerat vatten, enkelt och kostnadseffektivt. Automatisk avstängning gör att det inte föreligger risk för torrkokning.

Produktionskapaciteten är ca 0,7 l/tim.

Meladem 40

Ett vattenfilter som kan monteras direkt på Er Vacuklav eller vägg intill. Förser autoklaven med avjoniserat vatten varigenom manuell processvatten hantering är ett minne blott.

Autoklaven signalerar i god tid innan man måste byta patroner med filtermassa. Det dubbla patronsystemet ger extra lång livslängd och garanterar god ekonomi.

Meladem 47

Vattenreningsenhet för autoklaver med möjlighet till extern tappkran. Producerar högkvalitativt osmos vatten för autoklaven och för andra ändamål i praktiken. MELAdem 47 skapar cirka 3 liter per timme, och systemet har en förrådstank på 5 liter.

Meladem 55

Vattenreningsenhet för autoklaver med möjlighet till extern tappkran. Producerar högkvalitativt osmos vatten för autoklaven och för andra ändamål i praktiken. MELAdem 55 skapar cirka 7 liter per timme, och systemet har en förrådstank på 15 liter. Systemet är i första hand framtaget för CLINIKLAV 25 och CLINIKLAV 45.