Karriär

AD MediCal är ett rikstäckande företag inom produktområdet medicinteknisk utrustning.

Karriär - hygien, desinficering, autoklaver och specialrengöring.

Företag inom produktområdet medicinteknisk utrustning.

Vi har vårt huvudkontor i Mölndal och ett kontor i Stockholm. AD MediCal säljer och utför service och underhåll av autoklaver, disk-/spoldesinfektorer, containers, försegling/svetsning, processkontroll, ultraljudsbad och valideringssystem.

Karriär - hygien, desinficering, autoklaver och specialrengöring.

Hur är det att jobba på AD MediCal?

AD MediCal är ett mindre bolag där det är naturligt att vi hjälps åt. Vi jobbar mycket med gemensamma mål och att alla ska känna sig delaktiga och viktiga för företagets framgång. För att trivas hos oss bör du vara en lagspelare som tycker om att samarbeta och delar med dig av dina kunskaper. Du är prestigelös och trivs med variationen på ett mindre företag. Vi erbjuder bra förmåner och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker säljare i Stockholm.

Vårt team i Stockholm söker en ny kollega! Om Du vill vara en del av ett starkt team där Din insats och kunskap värdesätts får Du gärna höra av Dig.

Din personliga utveckling och trivsel utgör, tillsammans med en attraktiv lön, grundförutsättningar för att vi kan skapa fler goda kundupplevelser.
Sista ansökningsdag: 2020-10-08
Jobbkategori: Försäljning
Plats: Stockholm

Läs mer

Vill du jobba på AD Medical? Registrera din CV här.

Du är intresserad av jobb på AD Medical är du välkommen att registrera din CV och personliga brev här. Vi ser över spontanansökningar som kommit in med jämna mellanrum och om vi har behov av att rekrytera till en position där din kompetens och bakgrund passar kommer vi att höra av oss.

Spontanansökan

Är du intresserad av att veta mer om våra produkter?

Brett sortiment inom steriliserings- och desinfektionsutrusting. Diskdesinfektor, Autoklaver, Foliesvetsar, Ultraljudsbad, Inredning och mm.