- AD MediCal

VÀsterÄs endoskopiavdelning ökar upp kapaciteten

👉Under februari 2013 installerade AD MediCal 5 endoskop diskdesinfektorer och 5 torkskĂ„p pĂ„ VĂ€sterĂ„s endoskopiavdelning. Ett spĂ€nnande projekt dĂ€r vi fick möjlighet att utveckla funktioner och processer tillsammans med verksamhetens anvĂ€ndare och tekniker.

đŸ’ȘNu 8 Ă„r senare behöver kunden öka sin kapacitet och uppdatera sina utrustningar för att möta en ökad efterfrĂ„gan. Med den nya generationens endoskopi diskdesinfektorer fĂ„r man möjlighet att förenkla och förbĂ€ttra processerna.

✍AD MediCal har genom upphandling vunnit avtalet för dessa leveranser. Detta innebĂ€r att AD Medical inom kort kommer att leverera, installera, driftsĂ€tta och validera nya endoskopimaskinerna.

🙏Vi vill tacka kunden för förnyat förtroende i detta projekt och vi ser framemot att tillsammans med verksamheten kunna utveckla och lyfta nivĂ„n med hjĂ€lp av nyare teknik och produkter.

👍-För oss Ă€r det viktigt att vi kan garantera kvalitet samtidigt med tidsplanen. Vi kommer att byta ut maskiner, en i taget, för att kunden ska kunna fortsĂ€tta att jobba med höga krav pĂ„ patientsĂ€kerhet. NĂ€r projektet Ă€r klart, kommer den endoskopiavdelningen bli en bra referens för AD MediCal, sĂ€ger Daniel Möller, projektledare pĂ„ AD MediCal.