- AD MediCal

Vi hälsar Olof Hansson och Yeliz Akdag välkommen till AD MediCal!

Olof som är arkitekt i botten har de senaste 27 åren arbetat som projektledare och inköpare med laboratorieinredning som specialitet. AD MediCal har med Olof fått en erfaren och mycket kompetent medarbetar som i första hand förstärker Lab- och skyddsventilation.

– AD MediCal är ett gediget och stabilt företag, bra struktur och organisation i kombination med hög kompetens. Vi är ett bra gäng som samarbetar och stöttar varandra i våra uppgifter, säger Olof Hansson

AD MediCal fortsätter att expandera. Senaste nytillskottet är Yeliz Akdag som kommer att ansvara för försäljning området LAB. Yeliz har under nitton år arbetat med försäljning och marknadsföring av laboratorieinredning och skyddsventilation. Yeliz är i grunden civilingenjör inom data och elektronik.

– Jag trivdes direkt när jag kom hit. Jag uppskattar den positiva stämningen och starka teamkänslan. Det är mycket kompetens samlat innanför det här företagets väggar. AD MediCal växer och vill framåt. För mig är det en positiv utmaning att få vara delaktig i den processen, säger Yeliz Akdag.