- AD MediCal
Referens för sterilisering och desinfektion - hygien, desinficering, autoklaver och specialrengöring.

Kabinettdiskdesinfektor på en av våra stora hjälpmedelscentraler

Höjd kapacitet

AD Medical har nu fått förtroendet att installera en kabinettdiskdesinfektor på en av våra stora hjälpmedelscentraler.

För att höja tvättkapaciteten av olika hjälpmedel, ex rollatorer, rullstolar och andra hjälpmedel under en dag, installerar vi en större diskmaskin med snabbare processtid, utan att tumma på disk och torkkvalitet.

Hjälpmedelscentralerna utför ett oerhört viktigt arbete. Jag är stolt över att jobba med detta projekt, då resultatet leder till att fler kan få en bra service, säger Alessandro Toneguzzi projektledare på AD MediCal AB.

Referens för sterilisering och desinfektion - hygien, desinficering, autoklaver och specialrengöring.

Västerås endoskopiavdelning ökar upp kapaciteten

👉Under februari 2013 installerade AD MediCal 5 endoskop diskdesinfektorer och 5 torkskåp på Västerås endoskopiavdelning. Ett spännande projekt där vi fick möjlighet att utveckla funktioner och processer tillsammans med verksamhetens användare och tekniker.

💪Nu 8 år senare behöver kunden öka sin kapacitet och uppdatera sina utrustningar för att möta en ökad efterfrågan. Med den nya generationens endoskopi diskdesinfektorer får man möjlighet att förenkla och förbättra processerna.

✍AD MediCal har genom upphandling vunnit avtalet för dessa leveranser. Detta innebär att AD Medical inom kort kommer att leverera, installera, driftsätta och validera nya endoskopimaskinerna.

🙏Vi vill tacka kunden för förnyat förtroende i detta projekt och vi ser framemot att tillsammans med verksamheten kunna utveckla och lyfta nivån med hjälp av nyare teknik och produkter.

👍-För oss är det viktigt att vi kan garantera kvalitet samtidigt med tidsplanen. Vi kommer att byta ut maskiner, en i taget, för att kunden ska kunna fortsätta att jobba med höga krav på patientsäkerhet. När projektet är klart, kommer den endoskopiavdelningen bli en bra referens för AD MediCal, säger Daniel Möller, projektledare på AD MediCal.

Är du intresserad av att veta mer om våra produkter?

Brett sortiment inom steriliserings- och desinfektionsutrusting. Diskdesinfektor, Autoklaver, Foliesvetsar, Ultraljudsbad, Inredning och mm.